Kuorma-autonkuljettajan ammattipätevyysharjoituskirja

32,89  29,90  Alv 0%

Tuotetunnus (SKU): 01200 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Kuorma-autonkuljettajan ammattipätevyysharjoituskirja on tehty perustason ammattipätevyyskoulutuksen tueksi, mutta sitä voi mainiosti käyttää opitun kertaamiseen ja syventämiseen myös muissa kuljettajakoulutuksissa. Kirjan harjoitukset soveltuvat usean eri oppiaineen opiskeluun esimerkiksi logistiikan perustutkintoon valmistavassa koulutuksessa sekä erilaisilla kuljettajakursseilla. Tehtävien käytännönläheisyys tekee kirjan käyttökelpoiseksi myös ammattipätevyyden jatkokoulutuksissa.

Kirja sisältää yhteensä 77 harjoitusta, joissa kussakin on 4-12 tehtävää. Tehtäviä on monen tyyppisiä; tunnistamis- ja nimeämistehtäviä, esseekysymyksiä, laskutehtäviä sekä monivalintakysymyksiä. Otsikot ja tehtävät on numeroitu ammattipätevyysdirektiivin aineluettelon tavoitelausekkeiden ja tavoitteiden mukaisesti. Harjoituksen vaativuus on kerrottu nimen perässä suluissa kirjaimilla P (perus ja S (syventävä). A4 kokoinen kirja on 104 sivuinen.

Huom! Harjoituskirja ei sisällä oikeita vastauksia. Kouluttajien on mahdollista saada oikeat vastaukset pdf-tiedostona sekä animoituna PowerPoint -esityksenä. Kysy!

 

Lisätiedot

Paino 0,356 kg (kilogramma)
Toimitusaika

1 – 3 arkipäivää

Kirjoittaja

Erkki Heiskanen

Kustantaja

Suomen Kuljetusturva Oy

Painos

9. Painos (2023)

Sivumäärä

104 sivua

Sivukoko

A4

Kieli

Suomi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kuorma-autonkuljettajan ammattipätevyysharjoituskirja”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *