Tavaraliikenneyrittäjäkirja

82,50  75,00  Alv 0%

Kuvaus

Tilaa suosittu tavaraliikenneyrittäjäkirja

Liikenne- ja Viestintäministeriön tukema teos kattaa tavaraliikenteenharjoittaja-asetuksen kaikki aihe-alueet. Kirjaan perehtyminen edistää menestystäsi Traficomin järjestämässä tutkinnossa!

Kirjassa esitellään käytännönläheisesti luvanvarainen tavaraliikenteen hoitaminen eli juuri niitä asioita, joiden parissa alan yrittäjänä työskentelet. Runsaiden viittausten avulla pääset hakemaan lisätietoa mm. eriasteisista säädöksistä ja sopimuksista.

Kirja on saavuttanut suuren suosion niin yrittäjien kuin alan opiskelijoiden keskuudessa. Se on oppikirjana yrittäjäkoulutusten lisäksi noin 60 korkeakoulussa ja oppilaitoksessa.

 

Lisätiedot

Paino 0,924 kg (kilogramma)
Painos

57. painos (2022)

Julkaisija

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Sivumäärä

482

1 arvio tuotteelle Tavaraliikenneyrittäjäkirja

  1. Marko Saarinen, Lohja

    Tavaraliikenneyrittäjäkirja on erittäin hyvä ja selkeä. Siitä oli paljon apua! Siinä asiat on esitetty sopivan yksinkertaisesti ja ymmärrettävästi. Kokonaisuutena tämä tapa opiskella sopi juuri minulle erittäin hyvin. Sain lukea ja keskittyä asiaan kotona omien aikataulujen mukaan, eikä tarvinnut olla pois töistä päivääkään. Kalliita kurssimaksuja ei tarvinnut maksaa. Hintaa opiskelulle tulee melko paljon myös tällä tavalla opiskeltuna, mutta se ei harmita nyt, kun Trafin koe on suoritettu hyväksytysti.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *