Kuorma-autonkuljettajan ammattipätevyyskirja + C1-, C, C1E ja CE-teoriaopetus

66,00  60,00  Alv 0%

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 001 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Kirja on tarkoitettu oppikirjaksi kuorma-autonkuljettajien perustason ammattipätevyyskoulutukseen sekä ajokorttiluokkien C1, C, C1E ja CE teoriaopetukseen, mutta vuosittain päivitettävänä se soveltuu erinomaisesti myös ammattipätevyyden jatkokoulutusten tueksi sekä kuljettajan käsikirjaksi autoon. Kirjan sisällöt vastaavat sekä ammattipätevyysdirektiivin 2003/59/EY liitteen I aineluettelossa esitettyjä että edellä mainittujen luokkien ajokorttiopetukselle asetettuja vaatimuksia. Asiat on esitetty ammattipätevyysdirektiivin tavoitelausekkeiden mukaisessa järjestyksessä. Ajokorttiluokkien C1 ja C sekä C1E ja CE  teoriasisällöt on merkitty otsikoihin ja sisällysluetteloon eri värikoodeilla.

Tämä 10. painos on päivitetty vastaamaan heinäkuun 2023 lopussa voimassa ollutta lainsäädäntöä. Kirjan sisällöt on avattu ja selostettu käytännön läheisesti ja helposti ymmärrettävästi. Runsaat valokuvat ja selkeät piirrokset tukevat asioiden omaksumista.

Kuljetusalan laajin ja ajantasaisin teos on erinomainen apuväline sekä kuljettajaopinnoissa että kuljettajan käytännön työssä. Selkeytensä ja kattavuutensa vuoksi kirja soveltuu erityisen hyvin myös itseopiskelumateriaaliksi perustason ammattipätevyyskokeeseen valmentautuville.

 

Lisätiedot

Paino 1,044 kg (kilogramma)
Toimitusaika

1 – 3 arkipäivää

Kirjoittaja

Erkki Heiskanen

Kustantaja

Suomen Kuljetusturva Oy

Painos

10. painos (2023)

Sivumäärä

665

Sivukoko

B5

Kieli

Suomi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kuorma-autonkuljettajan ammattipätevyyskirja + C1-, C, C1E ja CE-teoriaopetus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *